Bala’da TOKİ tarafından yapılacak olan konutların temel kazı çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Ahmet Buran, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Şentepe mahallesinde yapılacak olan TOKİ Konutlarının çalışmalarını yerinde inceledi.

TOKİ Konutları inşaat çalışmaları hakkında bilgi alan Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, “100 Bin Sosyal Konut Projesi” kapsamında Bala’da 210 daire, 3 işyeri ve 1 adet mescittin yapılacağını söyledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, açıklamalarına yer verilen Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran;

“Bala’nın bir hayali daha gerçekleştiriyoruz. 100 Bin Sosyal Konut Projesi” kapsamında ilçemize yapılacak olan 210 daire, 3 ticarethane ve 1 adet mescitten oluşan Toki Sosyal Konut Projesinin temel kazı çalışmaları başladı. Çalışmaları yerinde inceleyerek proje hakkında bilgi aldık. 210 Sosyal Konut projesini bir an önce tamamlayıp, hemşehrilerimizi yeni konutlarıyla buluşturacağız. İlçemize hayırlı olsun. Bu süreçte İlçemize desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.