Bala Meslek Yüksekokulunda “Üniversite Tanıtım Günleri” programı Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Programın açılışını gerçekleştiren Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, katılımcılarla birlikte   üniversite bilgilendirme stantlarını inceledi. Öğrencilerin yeni bir basamak olan üniversite hayatının ve üniversite seçiminin önemine değinen Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran “İlçemizde kazandırdığımız Bala Meslek Yüksekokulumuzun Süt ve Besi Hayvancılığı Bölümü ve Veteriner Hekimliği Mesleki tanıtım etkinliğini belediyemiz konferans salonunda Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim görevlileri, Veteriner Fakültesi öğrencileri ve ilçemizde Üniversite sınavına girecek öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Geleceğimizin teminatı evlatlarımız artık Balamızda ÜNİVERSİTE okuyabilecek. Tüm öğrencilerimizin yolları bahtları açık olsun.

Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Ender Yarsan, Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Osman Safa Terzi hocamıza ve veteriner fakültesi öğrencilerimize tanıtım etkinliği için teşekkür ederim”