Gölbaşı Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihat Ceylan, Ayışığı Ev Yemekleri işletmesinin sahibi Ahmet Turan Hoşaf birlikte sosyal sorumluluk projesi başlattığını duyurdu.

'Askıda Cenaze Yemeği' isimli projenin öncelikli hedefinin Gölbaş’ında yaşayan ihtiyaç sahipleri olduğu belirtilirken, cenaze yemeklerinin şu aşamada sadece aileye verileceği belirtildi.

Gölbaşı Bahçelievler Mahalle Muhtarı Cihat Ceylan yaptığı açıklamasında; “Ayışığı Ev Yemekleri işletmesinin sahibi Ahmet Turan Hoşaf ile birlikte yeni bir sosyal sorumluluk projesinin temellerini atıyoruz. Asırlık kültürümüz gereği, cenaze ve cenaze evi dendiği zaman aramızda kendiliğinden doğal bir dayanışma ortaya çıkar.  Hem bu paylaşım kültürünün devamlılığını sağlamak hem de zor günlerde dostluğumuzu pekiştirmek adına 'Askıda Cenaze Yemeği' projemizi hayata geçiriyor ve cenaze evlerine birlik ve beraberlikle sıcak ve taze ev yemekleri ulaştırma görevini üstleniyoruz. Şuan sadece cenaze sahiplerine verilecek ama ileride gelecek desteklerle birlikte projeyi büyütmeyi hedefliyoruz”