160 bin üyesi bulunan Ankara Ticaret Odasında faaliyette bulunan 68 meslek komitesi için yapılan seçimlere büyük bir katılım oldu. 38 bin 565 kişinin yetki belgesi aldığı ve 24 bin 455 üyenin oy kullandığı seçimlerde 1628 aday, 117 liste halinde yarıştı. 140 sandıkta oy kullanma işlemleri geniş güvenlik önlemleri altında herhangi bir taşkınlık yaşanmadan tamamlandı. ATO üyelerinin oylarıyla 68 meslek komitesinin 192'si Meclis üyesi olmak üzere 452 komite üyesi ile 452 yedek üyesi seçildi.

Ankara'nın ekonomisine 4 yıl için yön verecek yönetim belirlendi

1923 yılında kurulan ve Cumhuriyetimizle yaşıt olan Ankara Ticaret Odası’nı 100’üncü yılına taşıyacak reel sektör temsilcilerini belirleyen 8 Kasım 2022 Salı günkü seçimden sonra 11 Kasım 2022 Cuma günü de 68 meslek komitesi komite başkanlarını ve yönetimlerini belirleyerek gelecek 4 yıl için çalışmalarına başlamış oldular.

Ali İhsan Güçlü Güven Tazeledi

2018-2022 yılları arasında ATO 30 nolu Doğal Taş, Mermer Ve Hazır Beton İmalatçıları Meslek Komitesi Başkanlığı ve Ankara Ticaret Osası Meclis Üyeliği görevlerini yürüten Ali İhsan Güçlü 8 Kasım 2022 Salı günü yapılan seçimlerde açık ara oyla yeniden güven tazeledi. Seçime daha önceki yol arkadaşları ile girme kararı alan Ali İhsan Güçlü mavi liste ile girdiği yarışı açık ara önde tamamladı. Sistemli, karalı ve dayanışma içerisinde yürütülen seçim süreci sonunda kazanan tüm sektör oldu. Ahilik anlayışı ve ahlaklı duruşun sonucunda alınan seçim galibiyeti üzerinde düşünülmesi ve konuşulması gereken haklı bir sonuçtur. Ali İhsan Güçlü’nün elde etmiş olduğu seçim zaferi kolektif çalışmanın , gayretin , azmin ve planlı olmanın sonuç almak için olmazsa olmaz olduğunu göstermiştir.

ATO’da Gölbaşı Tek Yürek

ATO 30 nolu Doğal Taş, Mermer Ve Hazır Beton İmalatçıları Meslek Komitesi seçimlerine mavi liste ile katılıp seçimi açık ara kazanan Ali İhsan Güçlü’nün en büyük destekçileri şüphesiz Gölbaşı’lı hemşerileri olmuştur. Seçim sürecinde Gölbaşı ilçesinde faaliyet gösteren 30 nolu Doğal Taş, Mermer Ve Hazır Beton İmalatçıları Meslek Komitesi üyeleri başta olmak üzere sektörün dışındaki esnaflar, sanatkarlar ve diğer iş insanları ile birlikte  , siyasetçiler, gölbaşında görev yapan basın mensupları Gölbaşı ile yolları kesişmiş bürokratlar Ali İhsan Güçlü’ye maddi manevi destek olmuşlardır.

ATO’ya Gölbaşı Damgası

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) meslek komiteleri ve Meclis üyeliği için 8 Kasım 2022 Salı saat 09.00 da başlayan seçime en yoğun katılımlardan birisi de 30 nolu Doğal Taş, Mermer Ve Hazır Beton İmalatçıları Meslek Komitesi seçimlerinin yapıldığı 30 nolu sandıkta oldu. Sabahın erken saatlerinde sandık bölgesinde mavi listeden aday olanlarla birlikte oy kullanacak üyeleri ev ve işyerlerinden alıp oy kullanmaya getirecek kişiler, listelerin kontrolünü yapacak gönüllüler ile seçimdeki diğer işleri organize edeceklerin tamamına yakını Gölbaşı’lılar oluşturmuştu. Seçimi kazandıran belki de en büyük güç Gölbaşı’ların sergilemiş olduğu birliktelikti. 8 Kasım 2022 Salı günü ATO’ya Gölbaşı Damgası vurulmuş oldu.