ASKİ Gölbaşı’nda 14 mahallenin içme suyu sorununu çözdü.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Gölbaşı’nda 14 mahalleye sağlıklı, temiz ve kaliteli içme suyu sağlayarak , yıllar boyunca devam eden tankerle su taşıma işini sona erdirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü yıllardır taşıma su yöntemi ile içme su ihtiyaçları karşılanan 14 mahallede başlattığı altyapı çalışmasını tamamladı. 

Proje kapsamında Günalan, Karacaören, Selametli, Yaylabağ, Hallaçlı, Ahiboz, İkizce, Oyaca, Karagedik, Tepeyurt, Kırıklı, Bağiçi, Çeltek, Mahmatlıbahçe mahallelerinin altyapısı günümüz standartlarına göre modernize edilerek, taşıma su devri sona erdi. 

 Yapılan bu çalışmalarla Ankara Büyükşehir Belediyesi yıllık 7 Milyon TL’ye (Sadece tanker sevkiyatlarında yakıttan) yakın bir kara geçmiş oldu. 

İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk,İYİ Parti Ankara İl Başkan Danışmanı ve 1. Bölge Koordinatörü Lütfü Yılmaz ve İlçe Yönetimi, ASKİ Gölbaşı Bölge Müdürü Alper Çelik’i makamında ziyaret ederek, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler.

İyi Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Mehmet Öztürk “Büyükşehir Belediyemiz vatandaşlarımızın en büyük gereksinimi olan su konusunda yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Su sıkıntısı yaşayan 14 mahallemizin su sorunu tamamen ortadan kalktı. Gölbaşı’mıza yapılan ve yapılacak olan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımıza, ASKİ Gölbaşı Bölge Müdürü Alper Çelik’e ve tüm çalışanlara teşekkür ederim” dedi.