AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Osman Karaaslan’ın organizasyonuyla AK Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları Muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

Gölbaşı’nda bir düğün salonunda düzenlenen Muhtarlar ve STK buluşma programına AK Ankara 1. Bölge Milletvekili adayları Yıldırım Tuğrul Türkeş, Jülide Sarıeroğlu, Murat Alparslan, Zehranur Aydemir, Osman Karaaslan, İlhami Teke, Muhammet Tarık Kuyrukçu, Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Cemil Çiçek, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran Ankara 1. Bölge mahalle muhtarları ve STK temsilcileri katıldı.

“Karşımızda ki ekip düşmanlık üzerine kuruldu”

Programda bir konuşma yapan AK Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Yıldırım Tuğrul Türkeş “Siyaset hepimizin bildiği gibi içinden çıktığımız topluma hizmet arz etmek içindir. Yanı içinde çıktığınız toplumun daha iyi ve güzel yaşaması için siyaset yapılır.  Oysa ki karşımızda ki ekip bunu düşmanlık özerine kurdular. Bu gitsin. Bunlar gitsin. Böyle bir yaklaşım siyasette olmaması gerekir. O bakımdan bu seçim gerçekten her zamankinden daha önemli ama Allah’ın izni ile bunu da hep birlikte çalışarak üstesinden geleceğimize inanıyorum. Öncelikle Sayın Cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmek en önemli görevimizdir. Tabi bu icra döneminde ne kadar çok milletvekili çıkartırsak o kadar önemlidir. Ama ondan daha önemlisi tereddütte mahal bırakmayacak şekilde ilk turda sayın cumhurbaşkanımızı tekrar seçtirmek önceliğimiz olacaktır” dedi.

“BİZİM TEK İSTİKAMETİMİZ MİLLETİMİZ OLDU”

AK Parti Ankara Milletvekili adayı Jülide Sarıeroğlu’da konuşmasında AK Parti’nin 81 ilde, 85 milyon vatandaşa çok güçlü hizmetler yaptığını vurguladı.

Sarıeroğlu, “21 yılda çok kıymet verdiğimizi Liderimiz Recep Tayip Erdoğan’la birlikte 81 ilimize, 85 milyon vatandaşımıza çok güçlü hizmetler yaptık. Bizim tek istikametimiz oldu. Güç aldığımızı güvendiğimiz sadece milletimiz oldu.  Milletimiz için sevda ile aşkla hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Her bir vatandaşımızın hayatına dokunacak, ülkemizde devrim diye nitelendire bileceğimiz birçok çalışmaya ve projeye imza attık.  Sadece son iki aya baktığımızda afetlerle sınandığımız bir dönemde bile yıllardır beklenen birçok konuyu çözüme kavuşturduğumuzu görüyoruz. EYT başta olmak üzere, emeklilerimizin beklediği düzenlemeler ve kamu çalışanlarının beklediği düzenlemeler başta olmak üzere. Yine pandemi döneminde arayamazsınız, bulamasınız, çıkaramazsınız dedikleri doğalgazı Karadeniz’de 32 ay gibi kısa bir sürede hem bulup hem de vatandaşların hizmetine sunan bir Recep Tayip Erdoğan var.  AK Parti iktidarı var”  

“Siyaset bir çözüm üretme sanatıdır”

AK Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Osman Karaaslan ise “Siyaset bir çözüm üretme sanatıdır. Her çözülmesi gereken konuyu ele alıp var ise düğümleri açıp milleti daha mutlu hale getirme uğraşıdır. Yanı daha fazla iş, organize sanayiler, aş, kaliteli eğitim, okullar, Üniversiteler, şehir hastaneleri işte bunların hepsini Recep Tayip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri gerçekleştirmiştir.  İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan olacaktır.  Çünkü biz gelecek asra büyük Türkiye mührünü vuracak yegâne parti ve lideri bünyesinde barındıran bir teşkilatız” dedi.