AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısı, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Danışma Toplantısı, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, gençlik kolları, kadın kolları ve önceki dönem belediye başkanlarıyla teşkilat mensupları katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim tilaveti yapıldı, İsrail'in saldırılarında hayatını kaybeden Filistinliler için dua edildi.

“GAZZE’DEKİ ZULMÜ DE BİZ SONLANDIRACAĞIZ”

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan toplantıda yaptığı konuşmasında, İsrail'in, Gazze'ye düzenlediği ve yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği saldırıyı kınayarak;

“Ne mutlu bize ki son 21 yıldır istikamet üzere gidiyoruz. Ne mutlu bize ki Recep Tayyip Erdoğan gibi bir liderimiz var. Ne mutlu bize ki Türkiye ye, milletimize yüzünü çeviren ve ihtiyaç hasıl olduğunda yardımımızı bekleyen mazlumlara, masumlara, beldelere umut oluyoruz ve inanıyoruz ki elbet Birgün, elbet bir vakit nasıl ki ülke sınırlarımızı teröristlerden temizlediysek, nasıl ki terörü ininde yok ediyorsak, nasıl ki Libya da, Akdeniz’de mücadele ediyorsak, nasıl ki 40 yıllık ermeni zulmünü Karabağ da sonlandırdıysak, Filistin de ki, Gazze deki zulmü de biz sonlandıracağız. Bu duygu ve düşüncelerle Filistin’de şehadete eren tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara şifalar diliyorum. Özgür mücadelesi veren tüm Filistinli kardeşlerimize Allahtan zafer niyaz ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

“SAKIN ARKADAŞLAR BİZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YOL ARKADAŞLARIYIZ”

Yaklaşan yerel seçimlerle ilgilide açıklamalarda bulunan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, partililere uyarılarda bulunarak; “Değinmeden geçemeyeceğim, bazen bizim yol arkadaşlarımızın bile aynı hataya düştüğünü görüyorum. Yok surdan su aday olursa, buradan bu aday olur söyle olur böyle olur. Sakın arkadaşlar sakın. Biz AK Partiyiz. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşlarıyız. Karşımızdaki ittifakların veya partilerin seçime nasıl girdiği, kiminle girdiği bizim konumuz değil. Biz kendimizden mükellefiz. Liderimizin ve partimizin aldığı karar doğrultusunda mücadelemizi yapacak, gayretimizi göstereceğiz” ifadelerini kullandı.

Akceylan’ın yerel seçim açıklamaları şu şekilde;

“MÜCADELEMİZİ AZİM VE KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ”

“Önümüzde bir seçim daha var. Biz her seçimi, her sandığı önemli görüyoruz. 2023 nasıl önemliyse, 2024 seçimleri de bizim için o kadar önemli. Milletimizin önüne koyulan her bir sandık bizim için güvenoyudur, destektir. Asla gevşemeyeceğiz, asla benlik duygusuna kapılmayacağız. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın kararları ve talimatları doğrultusunda mücadelemizi azim ve kararlılıkla sürdürmeye devam edeceğiz”

“BİZİMLE ASLA VE ASLA HİZMETTE YARIŞAMAZLAR”

Gölbaşı’mıza ve Ankara’mıza o kadar çok hizmetimiz var ki. O kadar çok proje hayata geçirdik ki. Bizimle asla ve asla hizmette yarışamazlar. Nitekim bunun en güzel örneği ‘ABB’ nasıl hizmet edilmez, nasıl çalışılmaz, nasıl belediye imkanları hiç edilir, beceriksizlik nedir, yalan nedir, israf nedir bunlarda gördük. Ankara 5 yıl yerinde saymadı bile. Ankara gün ve gün geriye gitti.

“SEÇİM BİZİM İÇİN HEM BÜYÜK BİR SINAV HEM DE BÜYÜK BİR FIRSAT”

Sayın il başkanım, sizin huzurunuzda size ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a söz veriyoruz. Gölbaşı’mızda üzerimize düşeni yapacağız. Ankara da üzerimize düşeni yapacağız. Sorumluluğumuzun farkındayız. Cumhur İttifakı ortaklarımızla bugüne kadar olduğu gibi bir, beraber, tek yürek çalışacağız. Gölbaşı’nda ve Ankara’da tekrar yerelde Cumhur İttifakımızın Ak Partimizi başarıysa ulaştıracağız”