Gölbaşı Belediyesi’nin Ahiboz Mahallesinde inşa ettiği ‘Ahiboz Mahalle Muhtarlığı’ düzenlene törenle hizmete açıldı.

Programa, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Selim Ak Ceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Serdar Tekin, Ahiboz Mahalle Muhtarı Şenol Ercan, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri ile mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ahiboz Mahalle Muhtarlığının açılışında konuşan Başkan Şimşek, “Köylerimizin tamamına Mobese kameraları taktık, camilerde sıcak su ihtiyacını karşılamak için güneş enerji sitemi kurduk. Türkiye genelinde köylerine doğalgaz olan tek ilçe Gölbaşı’dır. Gölbaşı’nın tamamına doğalgaz getirmek için geçe gündüz çalışıyoruz.  Seçim vaatlerimizin yüzde 98 gerçekleştirdik. Seçim beyannamemiz de olmayan 8 projemizi daha hayata geçirdik.  Tulumtaş mağarası, tramvay, bilardo kompleksi, fuar alanı gibi birçok projemizi hayata çirdik. İlçemiz için çalışmaya bütün mahallelerimize hizmet götürmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Konuşmaların ardından Ahiboz Mahalle Muhtarlığı açılışı için kurdele kesimi yapıldı. Ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve katılımcılar açılışı gerçekleştirilen mahalle muhtarlığını gezdi. Program Gölbaşı Belediyesi tarafından gerçekleşen yemek ikramı ile son buldu.