Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Soner Aksakal’ı ziyaret etti.

Gölbaşı’nda seçim çalışması kapsamında ziyaretlerde bulunan, Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş, Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Selim Akgül, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Başkanı Yunus Aygünoğlu, Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Karargah Başkanı Emre Aygünoğlu gazetemizi ziyaret etti.

31 martta Türkiye’nin geleceğini şekillendirecek önemli bir seçim yaşanacağını belirten Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cafer Güneş, milli görüş belediyeciliğini yeniden Ankara’lı ve Gölbaşı halkı ile buluşturacaklarını söyledi.

Rakipleri hakkında görüş belirtmek istemediğini belirten Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güneş “Biz rakiplerimiz hakkında konuşmaktan ziyade ortaya koyacağımız vizyona ve halkımıza kazandıracaklarımız ile ilgili konuşmak istiyoruz. Biz kendimize ve Türkiye’nin geleceğine bakıyoruz” dedi.

Seçilmesi durumunda gerçekleştireceği çalışmalar hakkında da bilgi veren Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Güneş; “Tecrübemiz gösterdi ki, bir Belediye Başkanı seçildiğinde elindeki parayı, zamanı ve elindeki personeli iyi yönetecek. Geçmişte yaptığımız gibi SD diye kısaca tarif ettiğimiz SEÇTİKLERİNİZİ DENETLEYİN. Eskiden toplantılar yapılarak denetime kendimizi açıyorduk. Şimdi elektronik ortamda olacak. Herkes cep telefonunda rahatlıkla, belediye parayı nereden almış, nereye vermiş, hangi şartlarda vermiş görecek” ifadelerini kullandı.