Saadet Partisi Gölbaşı İlçe Teşkilatı7. Olağan Kongresi Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde gerçekleşti. Eski ilçe Başkanı Fatih Karabacak, kongrede görevini Yunus Aygünoğlu’na devretti.

Kongrede Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Akgül tanıtımı gerçekleşti.

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Akgül yaptığı konuşmasında “Biz Gölbaşı’nda Millî Görüş Belediyeciliğini tekrar başlatmak ve 94 ruhunu ve heyecanı yaşatmak için buradayız. Hepinizi 94 ruhuna davet ediyorum. Gölbaşı Belediyesini biz kazanacağız. Gençler, hanım kardeşlerim sizinle kazanacağız. Seçim sonucuna kadar terimin son damlasına kadar savaşacağım. Gölbaşı’nda gezmedik sokak sıkılmadık el, girmedik gönül bırakmayacağız ve Gölbaşı’nı hep birlikte kazanacağız” dedi.

Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Dr. Selim Akgül yaptığı konuşmasının satır başları şu şekilde;

“SEVGİ DİLİNİ KULLANACAĞIZ”

“Sahada çalışma yaparken dilimize dikkat edeceğiz. Siyasi partiler bizim rakiplerimiz ancak siyasi rakiplerimiz düşmanımız değil. Birbirimizi kırmayacağız. Sevgi dilini kullanacağız. Çünkü onlar bizim kardeşimiz ve canımızdır. Gölbaşı’nda ki hiçbir vatandaşımızı yok saymayacağız”  

“RÜŞVET ALAN DA VEREN DE MEL'UNDUR”

“Gölbaşı için çok güzel projelere imza atacağız. Ama seçimi kazandığımızda yapacağımız ilk iş belediyenin duvarına ‘Rüşvet alan da veren de mel'undur’ sözünü asacağız. İkinci işimiz ise belediye makamının kapsını kaldıracağız. Belediye başkanlığının kapısı olmayacak herkese açık olacak. Biz bu millete hizmet etmeye geliyoruz. Belediye halkın evi olacak.”

“SOSYAL KONUT PROJESİ”

“7’den 70’e herkesi kapsayacak projelerimiz olacak. Bunlardan en önemlilerinden biride sosyal konut projemiz olacak. Bırakın ev almayı kira ödeyemeyen insanlarımız var. Gelir durumu düşük olan vatandaşlarımıza yönelik sosyal konutlar inşa edeceğiz.”

“ULAŞIM İMKANLARINI GELİŞTİRECEĞİZ”

“Ulaşım imkanlarını geliştireceğiz. 70 km uzaklıkta mahallelerimiz var. Günde bir defa ya araç bulur ya da bulamaz. Biz onların bu dertlerini de çözeceğiz. Üniversitede okuyan gençlerimiz merkeze inemiyor. Ya da TOKİ’den merkeze vatandaşlarımız inemiyor. Bu ulaşım problemlerine de çözümler bulacağız”

“ÇOCUKLAR İÇİN ANA OKULLARI YAPACAĞIZ”

“Gölbaşı’nda Ana Okulları yapacağız çocukları rahat gönderebileceğimiz. Belediye’nin kontrolünde olacak düşük bütçeli vatandaşlar çocuklarını buraya gönderebilecekler. Ve hizmet alacaklar. En önemlisi de çocuklarımızım güzel bir ahlakla yetişmelerini sağlayacağız.”

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

“Şehir merkezinde özellikle Cemal Gürsel Caddesinde oturan vatandaşlarımız ve esnafımız otopark sorunundan dolayı perişanlar. Hatta o caddede oturup park sorundan dolayı evini bırakıp TOKİ’ye çıkan vatandaşlar biliyorum.  Çünkü evinin yakınına arabasını park edemiyor. Esnafa müşteri gelmiyor. O, otopark sorununu Allah’ın izni ile çözeceğiz. Bunun çok güzel örnekleri var.”

“TIR PARKLARI”

“Konya yolunda gelen TIR şoförleri burada alışveriş yapacak yer bulamıyor.   Konya yolunda durup markette bir tane içecek alayım dediğinde TIR’ları park edecek yer bulamıyorlar. Onlar içinde sosyal tesis olan tır parkları yapacağız”

“GÖLBAŞI’NDA TARIM VE HAYVANCILIK FAALİYETLERİNİ GELİŞTİRECEĞİZ”

“Ben köy çocuğuyum bütün tarla işlerini bilirim. Hepsinde emeğim vardır. Gölbaşı tarım için çok müsait alanlara sahip. Tam bir tarım ilçesi aslında ama maalesef Gölbaşı’nda bunları çok göremeyiz. Gölbaşı’nda tarım ve hayvancılık faaliyetlerini geliştirecek projeler ortaya koyacağız.”

“SOKAK HAYVANLARI İÇİN TESİSLER YAPACAĞIZ”

Sadece Gölbaşı değil tüm Türkiye’nin sorunu haline gelen sokak köpekleri sorunun mutlaka ama mutlaka çözeceğiz. Onlara zarar vererek değil onları severek, daha güzel besleyerek çözeceğiz. Öyle tesisler yapacağız ki sadece gölbaşı değil Ankara’da ki köpeklerde o tesislere taşıyacağız. Vatandaşların bu sorunun tamamen ortadan kaldıracağız.