YEREL
Giriş Tarihi : 30-05-2023 11:58

Pursaklar’da Karaca Pazar Alanı Yenilenen Yüzü ile Hizmette

Pursaklar Belediyesi tarafından üstü kapatılarak, mevsim şartlarına uygun ve modern bir görünüm kazandırılan Mevcut Karaca Pazar Alanını yeniden hizmete açtı.

Pursaklar’da Karaca Pazar Alanı Yenilenen Yüzü ile Hizmette

Bir yandan ilçeye yeni Pazar alanlarını inşa eden, bir yandan da kullanıma uygun olmayan Pazar alanlarını yenilemeye devam eden Pursaklar Belediyesi, vatandaşlara daha konforlu bir alışveriş imkânı sunmak için mevcut Karaca Pazar alanını günümüz koşullarına göre sıfırdan yenileyerek ilçe halkının hizmetine sundu.

Pursaklar’da yapılan her çalışmayı baştan sona kadar takip eden Başkan Ertuğrul Çetin, üst kısmının kapatılıp sıfırdan yenilenerek, daha konforlu, daha modern hale getirilen Pazar alanını gezerek, pazarcı esnafında ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

‘‘Çevre düzenlemesi bittikten sonra Merkez Mahallemizde yapılan Pazartesi Kapalı Pazar Alanımız hizmet vermeye başlayacak’’
Pazartesi Pazar Alanının açılışına sayılı günlerin kaldığını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Yeni yüzüyle, yeni görünümüyle pazar alanımız hem pazarcı esnafımız hem de hemşehrilerimiz, olumsuz hava şartlarından etkilenmeyerek rahatça alışveriş yapma imkânına kavuşacak. Yakın zamanda çalışmalarımızı tamamlayacağımız pazar alanımız modern görünüm kazanırken, üst bölümündeki spor alanları ile de vatandaşlarımıza hizmet edecek. Çevre düzenlemesi bittikten sonra Merkez Mahallemizde yapılan Pazartesi Kapalı Pazar Alanımız hizmet vermeye başlayacak’’ dedi.

 

AdminAdmin