Pursaklar Belediyesi, 5 yıl içerisinde ilçeye bir yandan 4 yeni pazar alanı kazandırırken, bir yandan da mevcut 4 pazar alanını yenileyerek, hem pazarcı esnafına, hem de mahalle sakinlerine konforlu alışveriş imkânı sunuyor.

Sokak aralarında kurulan, trafiğin aksamasına neden olan semt pazarlarını bir bir yeni yerine taşımak için çalışmalarını tamamlayan Pursaklar Belediyesi, ilçeye kazandırdığı 4 yeni pazar alanı ve mevcut 4 pazar alanını yenileyerek vatandaşlara konforlu alanlarda alışveriş yapma imkânı sunuyor.

‘‘Pursaklarımızın Pazar yerlerinde modern dönüşümünü tamamlayarak vatandaşlarıma güvenli alışverişin kapılarını araladık’’

Yeni pazar alanları ve mevcut pazar yerlerini yenileyerek vatandaşlara modern ortamda alışveriş imkânı sunduklarını belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Sosyal ve kültürel tesislerden spor alanlarına, tarihi mirastan kültür sanata ve eğitime kadar, hayatın her alanındaki yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Yaz kış fark etmeksizin pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması ve vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına bugüne kadar ilçenin birçok noktasına 4 yeni pazar alanı inşa ettik. Mevcut 4 pazar alanamızı da günümüz koşullarına uygun olarak yeniledik. Pursaklarımızın Pazar yerlerinde modern dönüşümünü tamamlayarak, vatandaşlarımıza güvenli alışverişin kapılarını araladık’’ dedi.