Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor’dan ücretsiz spor okulları kursları

Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, tarafından organize edilen ücretsiz Yaz Spor kursları açıldı.

Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından, Vatandaşların ve çocukların yaz aylarında vakitlerini daha verimli geçirebilmesi amacıyla başlatılan ücretsiz Spor Okulları kursları açıldı.

Gölbaşı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından 12 dalda başlatılan ücretsiz spor kursları şöyle;

PİLATES KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Yetişkinler Pilates Kursumuz Salı-Perşembe Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Jimnastik salonunda yapılmaktadır.

SATRANÇ KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Satranç Kursumuz pazartesi- Salı-çarşamba- Perşembe - cuma Günleri gençlik merkezi ve Atatürk ilkokulunda yapılmaktadır.

ATLETİZM KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Atletizm Kursumuz Pazartesi- Çarşamba-Cuma Günleri Gölbaşı stadyumunda yapılmaktadır.

FUTBOL KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Futbol Kursumuz Salı-Perşembe Günleri Gölbaşı Şehir Parkında yapılmaktadır.

BASKETBOL KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Basketbol Kursumuz pazartesi-cuma Günleri Şehit Sebahattin Koçak Kız İmamhatip Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılmaktadır.

VOLEYBOL KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Voleybol Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Baldudak Ortaokulunda yapılmaktadır.

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Voleybol Kursumuz Salı-Perşembe Günleri Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi Spor Salonunda yapılmaktadır.

TAEKWONDO KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Taekwondo Kursumuz Salı-Perşemne Günleri Atatürk ilkokulunda yapılmaktadır.

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz  Taekwondo Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Taekwondo Salonunda yapılmaktadır.

JUDO KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Judo Kursumuz pazartesi- Salı-çarşamba-Perşembe-Cuma Günleri Baldudak Ortaokulu ve Gölbaşı Spor Kompeksi Judo Salonunda Yapılmaktır

KİCKBOKS KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz  KickBoks Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Taekwondo Salonunda yapılmaktadır.

ÖZEL ÖĞRENİM ÖĞRENCİLERİ KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Özel öğrenim öğrencileri Kursumuz çarşamba-cuma Günleri Halise Arslan Özel Öğretim Okulunda yapılmaktadır.

JİMNASTİK  KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Jimnastik  Kursumuz pazartesi- çarşamba-cuma Günleri Gölbaşı Spor Kompleksi Jimnastik Salonunda yapılmaktadır.

OKÇULUK KURSU

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Ücretsiz Okçuluk Kursumuz Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Günleri Gölbaşı Sevgi Evlerinde yapılmaktadır.