SPOR
Giriş Tarihi : 21-10-2022 13:30   Güncelleme : 21-10-2022 13:58

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejlilerden ziyaretler

Erkekler Federasyon Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımının oyuncuları ve teknik heyeti, şampiyonluk kupasıyla birlikte Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’i ziyaret ettiler.

Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejlilerden ziyaretler

Kulüp Başkanı Kerem Madenli, Başantrenör Emrah Benli, oyuncular ve kulüp yönetimi ilk ziyareti Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e yaptılar.

Gölbaşı Belediye binasındaki ziyarette, oyuncularla bir süre sohbet eden Başkan Ramazan Şimşek, başarılarından dolayı takımı tebrik ederek yeni sezon içinde başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Kerem Madenli, desteklerinden dolayı Başkan Şimşek’e teşekkür ederek, forma hediye etti. Daha sonra Erkekler Federasyon Kupasıyla beraber günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Gölbaşı Belediyesinde ki ziyaretin ardından Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımının oyuncuları ve teknik heyeti, şampiyonluk kupasıyla birlikte Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Oyuncular ve teknik heyet ile sohbet eden Kaymakam Rüstemoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılarından dolayı Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler takımını tebrik etti.

Daha sonra Kulüp Başkanı Kerem Madenli ve oyuncular Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’na forma hediye etti.

AdminAdmin