GÜNCEL
Giriş Tarihi : 12-10-2022 18:00   Güncelleme : 13-10-2022 17:36

Faik Eldekçi, “Hesabı elbet Birgün sorulacaktır”

Gölbaşı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, gerçekleşti.

Faik Eldekçi, “Hesabı elbet Birgün sorulacaktır”

Gölbaşı Belediyesi Ekim Ayı Olağan Toplantısı, gerçekleşti.

Gündem maddelerinin okunması ile başlayan toplantının son gününde gündem dışı konuşmalar yapıldı.

Gündem dışı söz alan Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, Gölbaşı Belediye Meclisinin ortak bir bildiri yayınlayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sözleri nedeniyle Almanya Federal Parlamento Başkan Yardımcısı ve Hür Demokrat Parti (FDP) Genel Başkan Yardımcısı Wolfgang Kubicki'yi kınamasından dolayı tüm meclis üyelerine teşekkür etti.

Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi konuşmasına şöyle devam etti;

“Yunanistan’ın mazisi karanlıktır. Türk askerinin süngüsü önünde kaçtığı günleri hepimiz çok iyi bilmekteyiz. Bu günleri unutturmaya çalışıp bebekleri, çocukları ve kadınları katlettiği Tripoliçe Katliamını zafer günü olarak kutlayanlar henüz tarih önünde bunun hesabını vermemişlerdir. Aynı zihniyetin bugün Ak Deniz ve Ege’de botlarını soyarak ölüme terk ettiği çocukların hesabı da elbet Birgün sorulacaktır. Aslında sayın Devlet Bahçeli bu konuyu çok net bir şekilde açıklamıştır. ‘Bu durum Avrupa’nın şımarık çocuğu Yunanistan’ın 100 yıllık kuyruk acısının yansımasıdır. Şununda bilinmesini isterim Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye her zaman gerekeni yapmıştır ve yapmaya devam edecektir”dedi.

  Ak Parti Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Faik Eldekçi, son olarak Gölbaşı Belediyesinin 2023 yılı performans programı ve bütçesinin hayırlı olmasını diledi.

AdminAdmin