CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gamze Taçcıer sanayi sitesinde geçtiğimiz günlerde dükkanı yanan esnafları ziyaret etti.

Geçtiğimiz günlerde Gölbaşı Sanayi Sitesinde çıkan yangında  dükkan ve 3 araç kullanılamaz hale gelirken, maddi hasar yaşanmıştı.

Yangında hasar gören işletme sahiplerini CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclis Üyesi Gamze Taçcıer, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Nazım Sağlam ve beraberinde ki heyet  ziyarette bulundu.

CHP Ankara Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Gamze Taşcıer yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Gölbaşı Sanayi Sitesi’nde gerçekleşen talihsiz kazada dükkanı yanan esnafımızı İlçe Başkanımız Nazım Sağlam ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Bir can kaybı ve ciddi bir yaralanma olmaması teselli, ama maalesef ciddi bir maddi kayıp var. Şu ekonomik kriz günlerinde, esnaf zaten zor bir süreçten geçerken üzücü bir kaza gerçekleşmiş. Esnafımızın bir ömür tuğla tuğla ördüğü tüm emeği bir anda yok olmuş. Biz de elimizden gelen çabayı göstereceğiz" şeklinde konuşarak gerek belediye gerekse meclis üyeleri ve ilçe yönetimi ile süreci yakından takip edeceklerini belirtti.