Balâ Belediyesi, Keçiören Belediyesi ve Aşıkoğlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ortaklığında Balâ Aşıkoğlu Mahallesine inşa edilen çok amaçlı Kültür Evi'nin temel atma töreni gerçekleşti.  

Temel atma törenine Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran, AK Parti Balâ İlçe Başkanı Mehmet Tümer, Balâlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat Yıldırım, meclis üyeleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran, ilçeye yapılacak kültür evine verdiği desteklerden dolayı Başkan Altınok’a teşekkür etti.

Başkan Buran “Balâ Aşıkoğlu Mahallemize inşa edeceğimiz Çok Amaçlı Kültür Evi, Balâ’mıza ve Ankara’mıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Balâ Aşıkoğlu Mahallesine inşa edilecek kültür evinin temel atma töreninde katılımcılara hitaben konuşan Başkan Altınok ise, “Ankara’mıza yeni eserler kazandırıyor, dört başı mamur bir şehir inşa etmek için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Keçiören Belediyesi, Balâ Belediyesi ve Aşıkoğlu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ortaklığında Balâ Aşıkoğlu Mahallemize inşa edeceğimiz Çok Amaçlı Kültür Evi, Balâ’mıza ve Ankara’mıza hayırlı uğurlu olsun. Keçiören’de olduğu gibi Ankara’mızın dört bir yanında hizmet kervanımız çok şükür devam ediyor” dedi.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde Balâ Aşıkoğlu Mahallesine inşa edilen çok amaçlı Kültür Evi'nin temel atma töreni gerçekleşti.