GÜNCEL
Giriş Tarihi : 23-05-2023 13:27

AK Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu STK'larla bir araya geldi

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri öncesi yoğun bir mesai harcıyor.

AK Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu STK'larla bir araya geldi

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimleri öncesi yoğun bir mesai harcıyor.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ak Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nu STK temsilcileriyle buluşturdu.

Gölbaşı’ndaki STK temsilcilerine seslenen Ak Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, 2. Turdaki seçimin önemine dikkat çekerek bu seçimin artık bir siyasi parti seçimi değil, bir millet iradesi seçimi olduğunu belirtti.

AK Parti’nin milletin partisi olduğunu altını çizen Sarıeroğlu, “Türkiye tarihinin en önemli seçimini geride bıraktı. 11 seçimdir olduğu gibi AK Parti ve Recep Tayyip Erdoğan, bu seçimden de zaferle ayrıldı. Çünkü AK Parti bu milletin partisidir. Millete rağmen siyaset yapılmaz. Bu seçimde meclis çoğunluğunu Cumhur İttifakı kazansa da az farkla da olsa Cumhurbaşkanlığı seçimleri 28 Mayıs tarihinde yapılacak 2. tura kaldı. Bu seçimde şimdi bizlere çok önemli bir görev düşüyor. Bizlere oy versin yada vermesin sandığa giden her seçmeni tebrik etmeliyiz. Rehavete kapılmadan, nasılsa kazandık demeden tekrar sandıklara gitmeliyiz. Ayrıca 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için kendilerine tekrar sandığa davet ettiğimiz gibi oylarını Cumhur ittifakına vermeleri yönünde talep ediyoruz” dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ise şu ifadeleri kullandı;

“28 Mayıs Pazar günü (bu hafta sonu) yapılacak 2. tur seçimlerinde millet iradesinin ülke yönetimine yansıması için herkesin bir kez daha sandığa gitmesi gerekiyor”

AdminAdmin