SİYASET
Giriş Tarihi : 26-08-2022 11:52   Güncelleme : 26-08-2022 11:57

Ak Parti Gölbaşı İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Toplantısı, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Toplantısı, çok sayıda partilinin katılımıyla gerçekleştirildi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı Danışma Toplantısı, AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ve partililerin katılımlarıyla gerçekleşti.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan toplantıda yaptığı konuşmasında,

“Artık konuşma dönemi bitti. Artık koşma dönemindeyiz. Önümüzde 9 ay var. Bu dokuz ay bizim için tekrarı olmayan, her bir haftası, günü, saati ve her bir dakikası birbirinden kıymetli olan aylardır.  Geri dönüp de keşke şunu da yapsaydık diyemeyeceğimiz ve telafisi olmayan dokuz aydır. Allah’ın izni ile 2023, 20 yıla aşkındır gösterdiğimiz cabanın perçinleşeceği bir yıl olacak. Bizde bu altın 9 ayın her bir anını değerlendirerek, gayret edeceğiz” dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili Orhan Yeğin ve İl Başkan Yardımcısı Mustafa Erdoğan’da birer konuşma yaparak, yapılan çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıda AK Parti Gölbaşı Sosyal Politikalar İlçe Başkanı Mücahit Öztürk, yapılan çalışma ve parti faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Ardından Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının yaptığı faaliyetler paylaşıldı.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı Ağustos Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.

AdminAdmin