Tunafen Koleji’nde eğitim gören öğrenciler, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında Gölbaşı Şehitliği'ni ziyaret ettiler.

Tunafen Koleji okul yönetimi ve öğrenciler, Gölbaşı Mezarlığı içerisinde bulunan Gölbaşı Şehitliği'ni ziyaret etti.

Okulun bahçesinde toplanan öğrenciler şehitliğe kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Şehitlikte, ilk olarak okul yönetimi, öğrencilere, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü özelinde bilgi verdi. Öğrenciler, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Ziyarette şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi. 

Şehitlik ziyaret programına katılan Tunafen Koleji sahibi Mehmet Okman “18 Mart Çanakkale zaferi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Bu kapsamda şehitliğimizi ziyarete geldik. Çocuklarımızı getirdik. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile şehitlerimizi andık” dedi.

Şehitlik ziyaret programına katılan 5. Sınıf öğrencisi Yusuf Efe Yıldırım “Bugün 18 Mart şehitler günü dolayısıyla okulumuzla birlikte şehitlerimizi görmeye, onlara dualar etmeye ve çiçek bırakmaya geldik. Tüm şehitlerimizi rahmet ve özlemle anıyoruz” dedi. 

Bir diğer öğrenci Nursima Bayram ise “18 Mart Çanakkale zaferi şehitlerimizi anmak için Tunafen Koleji olarak şehitlerimizi görmeye geldik” ifadelerini kullandı.