FNSS, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı boyunca gerçekleştirilecek olan Meslek Liseleri Güvenle Gelişim Programı için Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile protokol imzaladı.

FNSS’nin Gölbaşı’ndaki tesislerinde gerçekleştirilen törende, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Gölbaşı Mesleki, Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ümmet Kaya ve FNSS Genel Müdürü ve CEO’su K. Nail Kurt tarafından imzalandı.

Öncelikli olarak elektrik elektronik teknolojisi, metal teknolojisi ile makine ve tasarım teknolojisi alanlarına odaklanacak olan programa, pilot olarak seçilen Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 100 öğrenci katılacak. Öğrencilere, alanlarında uzman FNSS çalışanları tarafından iş sağlığı ve güvenliği, çalışan hak ve sorumlulukları, etik değerler, takım çalışması, çevre bilinci, özgeçmiş hazırlama ve mülakat teknikleri gibi konularda da bilgiler aktarılacak.

FNSS, bu program ile öğrencilerin çalışma hayatına hazırlanmasını ve meslek liseleriyle sanayi bağlarının güçlenmesini hedefliyor.