Güçlü'den TEKNOFEST'te dereceye girenlere hediye

ATO Meclis Üyesi ve İnsani Değerler Hareketi Derneği Başkanı Ali ihsan GÜÇLÜ ile beraberindeki heyet, Gölbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "Proje Tanıtım Toplantısı" etkinliğine katıldı

GÜNCEL - 24-05-2023 14:39

 Güçlü'den TEKNOFEST'te dereceye girenlere hediye

Gölbaşı Kaymakamı Erol RÜSTEMOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve birim Müdürlerinin yanı sıra okul müdürleri ve firma temsilcileri de etkinliğe iştirak etti. Öğrenciler tarafından özenle ve büyük bir gayretle hazırlanmış proje ve çalışmalar misafirlerin takdirini kazandı.


Ali ihsan Güçlü ve beraberindeki heyet 2023 Teknofest "Tutumlu Ol Projesi" kapsamında dereceye giren ekipte yer alan öğrenciler; Abdussamet CANLI, Saffet KÜÇÜK ve Danışman öğretmen Mehmet DERE’ ye plaket ve hediye takdimi yaptılar. Ali ihsan GÜÇLÜ yaptığı açıklamada; "Okul müdürümüz Sn. Ümmet KAYA’ nın şahsında; proje danışman hocalarımıza, tüm öğrencilerimize, kıymetli eğitimcilerimize ve çalışanlarına destek veren herkese şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaları ve gösterilen gayreti değerli bulduğumuzu belirtiyoruz. Başkentimiz ve ülkemiz adına umutlarımız ve ümidimiz artıyor. Özel sektöre ve tüm sivil toplum kuruluşlarımıza da yapılan bu özverili çalışmalara maddi manevi destek vermeleri çağrısında bulunuyorum. Allah bütün gençlerimize ve öğrencilerimize zihin açıklığı versin. Bilimsel gelişmelere katkılardan dolayı tüm paydaşlara teşekkür ediyoruz. Başarı gayrete aşıktır. Diyor ve bu projelerin ticarileşeceği günlerin yakın olmasını temenni ediyoruz" dedi.

Yapılan ikram ve sohbetin ardından program sona erdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DAR GELİRLİYE KONUT MÜJDESİ

DAR GELİRLİYE KONUT MÜJDESİ

26-03-2024 - GÜNCEL

HİLAL KART KULLANIM ALANLARI ARTIYOR

HİLAL KART KULLANIM ALANLARI ARTIYOR

25-03-2024 - GÜNCEL