Gölbaşı Belediyesi tarafından Eymir Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi'nde açılan, Rahmankul Han Emekliler Konağı’na giden vatandaşlardan Başkan Şimşek’e teşekkür.

Gölbaşı Belediyesi tarafından Eymir Mahallesi'nde bulunan Prof. Dr. Fuat Sezgin Aile Yaşam Merkezi'nde Cumhuriyet Bayramı’nda açılışı gerçekleştirilen Rahmankul Han Emekliler Konağı’nda bir araya gelen emekliler, kültürel ve sosyal etkinliklere devam ediyorlar.

Bölgede emeklilerin toplanma adresi haline gelen Rahmankul Han Emekliler Konağı, emeklilerin vazgeçilmez mekanı haline geldi. Günün her saatinde konağa uğrayan emekliler sohbet etme ve hoş vakit geçirme imkanı bulurken mahalle sakinlerinin kaynaşmasına da vesile oluyor. Emekliler Konağı, Eymir mahallesi olmak üzere birçok mahalleden emeklilerden yoğun ilgi gördü.

Emekliler Konağına gelen vatandaşlar, Burada her türlü ihtiyaçlarının karşılandığını ve son derece iyi vakit geçirdiklerini söylediler. İnsanların bir araya gelmesinde bu sosyal yapıların büyük önemi olduğuna dikkat çeken Emekliler, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e teşekkür ettiler.