Gölbaşı’nda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu tarafından Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerden etkilenen kadınlar için kermes düzenledi.


8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu bahçesinde depremzede kadınlar için ‘Kadın Kadına Güçtür’ Hayır Çarşısı Kermesi düzenledi. 


Kermesimize Kaymakam Sayın Erol Rüstemoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn Serap Yılmaz, Şube Müdürleri, İlçe Bürokratları, Veliler, öğretmenler ve Öğrenciler katıldı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şehit Sebahattin Koçak Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Müdürü Ersin DOĞRUYOL: tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak; “ İyi ki varsınız, Paylaşmak Güzeldir. Hayır berekettir. Allah razı olsun herkesten, Güzel ve Yoğun bir Kermesti. Emekleri olan herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum Deprem bölgesinde ölen kardeşlerimize Allah 'tan Rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.Tek yürek olup bu acılarımızı hep birlikte atlacagız” ifadelerini kullandı.