Gölbaşı Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı tarafından ilçe merkezindeki esnaflara "Siftah Bizden Bereket Allah'tan" sloganı ile esnaflara 1 TL'lik siftah parası bırakıldı.

Gölbaşı Ülkü Ocakları, farkındalık oluşturmak amacıyla esnafa, içerisinde siftah parası ve bereket duası bulunan zarfları, dükkan kapılarının altından içeriye bıraktı.

Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Can Kavak koordinesinde, esnafa "Siftah Bizden Bereket Allah'tan” sloganıyla dükkan kepenklerine zarf içinde siftah parası bırakan ülkücü gençler, bu davranışları ile hem farkındalık yarattı, hem de zor günler geçiren esnafı sevindirerek, moral verdi.

Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Can Kavak, esnafın yanında olduklarını belirtmek için düzenledikleri etkinlikte kendilerine güç verenlere ve bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen ülkücü gençlere teşekkür etti.

Başkan Kavak “Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanlığı olarak, ilçemizde bulunan değerli esnaflarımıza siftah parası ve bereket duası dağıttık. Böylece unutulmaya yüz tutmuş siftah parası geleneğini yaşatmaya ve esnaflarımıza küçükte olsa destek olmaya çalıştık. Cenab-ı Allah, şu zor günlerde hepsinin yardımcısı olsun ve bol kazançlar nasip etsin” dedi.