Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, afetzedeler için düzenlenen yemeğe katılarak, depremzede öğrenciler ve aileleriyle bir araya geldi.

2022-2023 eğitim öğretim döneminin ikinci yarıyılında depremzede öğrencileri misafir eden TEK Ortaokulu, TEK İlkokulu ve Gölbaşı İlkokulları tarafından TEİAŞ Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek programına Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, öğretmenler, depremzede öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaymakam Erol Rüstemoğlu, depremzede öğrencilere ve ailelerine "Hoş geldiniz" diyerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kaymakam Rüstemoğlu, deprem bölgesinden Gölbaşı’na gelen ailelere gerekli her türlü desteğin yapıldığını belirterek " Afetin ilk gününden itibaren Gölbaşı’lı vatandaşlarımız tarafından çok büyük bir yardım kampanyası başlatıldı. Ben bütün vatandaşlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Bütün vatandaşlarımız çok güzel bir hissiyat gösterdiler.  Siz değerli misafirlerimizin sıkıntılarını bir nebze olsun giderebilmek için bütün kurumlarımız çok yoğun bir faaliyet gösteriyorlar. Bu kapsamda tüm kurumlarımıza ve gönüllü vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.  Sizin sorunlarınız, acılarınız bizim acımızdır. Lütfen bizimle her türlü ihtiyaçlarınızı paylaşın. Her mahallemizde vefa grupları oluşturduk.  Şu ana kadar ilçemize gelen bütün vatandaşlarımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Sorunlarınızı ve ihtiyaçlarınızı sahada ki arkadaşlarımıza iletin bizde elimizden gelen desteği size sağlayalım” dedi.

 Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu daha sonra Programa katılan depremzede öğrenciler ve aileleriyle sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.