Gölbaşı’nda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şehit Bülent Göçer İlkokulu’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, Öğrencilerin birlikte hazırladığı halk oyunları gösterileri ve şiirler okundu.

Etkinlik kapsamında Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri, 14 antrenörle birlikte öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenledi.

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekipleri öğrencilere antrenörler eşliğinde 1 buçuk saat boyunca spor egzersizleri yapıp sporla tanıştılar.

Yapılan sportif faaliyetlerde Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu’da öğrencilerle birlikte halat çekme yarışmasına katıldı. Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği etkinliklerde ortaya eğlenceli anlar çıktı.

Şehit Bülent Göçer İlkokulu’nda düzenlenen törene, Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Serap Yılmaz, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Cengiz Şimşek, İlçe Tarım Müdürü Yavuz Ekici, Siyasi Parti Temsilcileri, idareciler, öğretmenler, veliler ve çok sayıda öğrenci katıldı.