Gölbaşı Belediyesi'nden çitçiye yüzde 100 hibeli buğday desteği

Gölbaşı Belediyesi, çiftçiye kişi başına yüzde 100 hibe ile 200 kilogram buğday desteği verdi.

GÜNCEL - 21-10-2022 11:41

Gölbaşı Belediyesi'nden çitçiye yüzde 100 hibeli buğday desteği

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tarafından ülkemizde ve Gölbaşı'nda yaşanan kuraklık sorunu sebebiyle çiftçilerin mağdur olmaması için geçtiğimiz yıl başlatılan çiftçiye kişi başına yüzde 100 hibe ile 200 kilogram buğday desteği bu yılda devam etti.

Gölbaşı'nda ikamet eden ve ilçe Çiftçi Kayıt Sistemine kayıtlı olan Gölbaşılı üreticiler arasından Noter huzurunda kura çekilişi gerçekleştirildi.

Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimi programına; Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcıları Oğuz Kağan Tanriverdi, Ahmet Keskinler Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

İnternetten başvuru yapan 1376 üretici arasından noter huzurunda ve mahalle bazında kayıtlı üretici sayısına göre tespit edilen kontenjana göre yapılan dijital çekiliş ile 500 üretici belirlendi.

Geçen sene hibe desteğinden yararlanmış olan çiftçiler bu sene yararlanamayacağı 100 hibe ile 200 kilogram buğday desteğini kazananlar Gölbaşı Belediyesi internet sitesinden noter onayı sonrası yayınlanacak.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DAR GELİRLİYE KONUT MÜJDESİ

DAR GELİRLİYE KONUT MÜJDESİ

26-03-2024 - GÜNCEL

HİLAL KART KULLANIM ALANLARI ARTIYOR

HİLAL KART KULLANIM ALANLARI ARTIYOR

25-03-2024 - GÜNCEL