Ertuğrul Başkan Deprem Bölgesinde

Depremin ilk anından itibaren belediyenin tüm ekip ve ekipmanlarını bölgeleye sevk eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, devam eden çalışmalara eşlik etmek üzere deprem bölgesine gitti.

GÜNCEL - 16-02-2023 12:52

Ertuğrul Başkan Deprem Bölgesinde

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan asrın felaketi sonrası harekete geçerek mobil mutfak aracı, yardım tırları, iş makinaları ve arama kurtarma ekiplerini seferber eden Başkan Ertuğrul Çetin, deprem bölgesinde devam eden çalışmaları incelemek üzere deprem bölgesine gitti.

Yaraların sarılması için Pursaklar olarak 7’den 70’e tüm vatandaşlarla koordinasyon içerisinde bölgeye yardımları aralıksız olarak ilettiklerini ifade eden Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdüren belediye personelini ziyaret ederek, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

‘‘İlk günden itibaren depremden etkilenen tüm illerimizde personellerimiz canla başla çalışmaya devam ediyor’’

Tarihte eşi benzeri görülmemiş bir felaketle karşı karşıya kalındığını belirten Başkan Ertuğrul Çetin; "İlk günden itibaren depremden etkilenen tüm illerimizde personellerimiz canla başla çalışmaya devam ediyor. Bir nebze de olsa onlara moral olmak için bugün çalışmalarına eşlik ettik. Allah yardımcıları olsun. Pursaklar’da hemşehrilerimizle birlikte deprem bölgelerinde ihtiyaç duyulan malzemeleri toplayarak yardım tırlarını depremzedelerimize göndermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
DAR GELİRLİYE KONUT MÜJDESİ

DAR GELİRLİYE KONUT MÜJDESİ

26-03-2024 - GÜNCEL

HİLAL KART KULLANIM ALANLARI ARTIYOR

HİLAL KART KULLANIM ALANLARI ARTIYOR

25-03-2024 - GÜNCEL