Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Umut Ceylan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Umut Ceylan, ülkü ocaklarına vermiş olduğu desteklerinden dolayı Başkan Şimşek’e teşekkür etti.

Gölbaşı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Umut Ceylan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanriverdi, MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Gölbaşı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Umut Ceylan ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevini devralan Umut Ceylan'a, belediye meclis üyelerimiz ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Geçmiş dönemde bu kutlu bayrağı taşımış tüm ocak başkanlarımıza teşekkür ediyor, Umut Ceylan kardeşime görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Birliğimiz daim olsun” dedi.

 Gölbaşı Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Umut Ceylan ise, “Gölbaşı Belediye Başkanımız Sn. Ramazan Şimşek, Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Oğuz Kağan Tanrıverdi ve Belediye Meclis Üyelerimiz kutlu ocağımızı ziyaret edip, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.