Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek ve beraberindeki heyet, Gölbaşı’nı tüm dünyaya tanıtmak için İngiltere'nin Başkenti Londra’da düzenlenen Uluslararası Turizm Fuarı’na katıldı.

Belediye bütçesinden hiçbir harcamanın yapılmadığı gezi Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından sağlanan fonla gerçekleşti.

Tek amacımız aynı zamanda bir “Turizm Kenti” dediğimiz Gölbaşı’mızı dünyaya tanıtmak diyen Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, “Avrupa’nın ve Dünya’nın en büyük fuar alanında yer almaktayız. Belediyemiz için durmadan çalışırken aynı zamanda dünya arenasında Gölbaşı’mızın tanıtımını yapıyoruz. Ankara’dan bu önemli fuara katılan tek ilçe belediyesiyiz. Türkiye’den katılan az sayıdaki belediyelerden birisiyiz, bu da bizi çok mutlu ediyor. Standımıza Sayın Kıbrıs Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ve Sayın Londra Büyükelçimiz Ümit Yalçın katıldılar. Çok memnun oldular, ilgilerini çektik ve bize teşekkür ettiler. Standımızla gururlandıklarını söylediler, biz de çok gururlandık. Kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum. Gölbaşı için çalışmaya ve Gölbaşı’nı dünyaya tanıtmaya devam edeceğiz.” dedi.