ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü ’den açıklama

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) nın Mescid-i Aksa’dan semaya yükseldiği, Cenab-ı Hakkın rahmetinin, mağrifetinin ve bereketinin sağnak sağnak yağdığı bugünde içinde bulunduğumuz günlerin sabırla, birlikle, beraberlikle, dayanışmayla, hoşgörüyle....

GÜNCEL - 17-02-2023 12:59

ATO Meclis Üyesi Ali İhsan Güçlü ’den açıklama

“Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v.) nın Mescid-i Aksa’dan semaya yükseldiği, Cenab-ı Hakkın rahmetinin, mağrifetinin ve bereketinin sağnak sağnak yağdığı bugünde içinde bulunduğumuz günlerin sabırla, birlikle, beraberlikle, dayanışmayla, hoşgörüyle, çalışmakla, tasarruflu ve kanaatkar olmakla, aklın, mantığın ve ilmin ışığında hareket edilerek aşılacağına olan inancımız tamdır.” dedi.

                Nefislerimizi, tabelalarımızı, ismimizin önündeki unvanları abartmadan çalışmamızın ve insanlığımızın önüne geçmesine müsaade etmeden yan yana durmalıyız. Her hal ve şartta “Ben” değil “Biz” olmanın yüksek mutluluğunu yaşamalıyız. İşte o zaman Rabbül-Alemin bizlerin her türlü iyi niyetleri, gayretlerini ve çalışmalarını bereketlendirecektir.

                Devletimizin ve milletimizin kabiliyetine olan inancımızı şeksiz şüphesiz tamdır. Malazgirt’te, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda ve en son 6 Şubat asrın felaketi olan depremde bir kere daha müşahede ettik ki ruh aynı ruh, beden aynı bedendir.

                Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, dirliğimizi daim etsin, devletimizi ve milletimizi sonsuza dek var etsin. Merhum İstiklal şairimiz M. Akif’in dediği gibi

“ Girmeden tefrika bir millete düşman giremez.

   Toplu vurdukça yürekler onu top sindiremez.”

İçinde bulunduğumuz bu süreçte insanüstü bir güç ve gayret ortaya koyan aziz milletimiz başta olmak üzere, samimi hissiyatla dua eden, fiili çalışmalarda bulunan birey, kurum, kuruluş, STK’lara velhasıl 85 milyon vatandaşımıza, gönül coğrafyamızdaki gönüldaşlarımıza, dünyanın dört bir köşesinden acımızı paylaşan, yardıma koşan insanlara ve devletlere teşekkür ediyoruz.

Bu güzel Miraç gecesinin ülkemize ve insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyor,hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
MHP'DE YENİ BAŞKANLIK DİVANI BELLİ OLDU

MHP'DE YENİ BAŞKANLIK DİVANI BELLİ OLDU

15-04-2024 - GÜNCEL

PURSAKLAR'IN SOKAKLARINDA BAYRAM SEVİNCİ

PURSAKLAR'IN SOKAKLARINDA BAYRAM SEVİNCİ

15-04-2024 - GÜNCEL