AK Parti "vefa toplantısı" düzenlendi

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığı tarafından "vefa toplantısı" gerçekleştirildi.

SİYASET - 20-01-2023 14:01

AK Parti

Akalın Düğün Salonunda düzenlenen toplantıya, AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, Ak Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı Ahmet Özbek, ilçe gençlik kolları ve kadın kolları başkanlarının yanı sıra partinin kuruluşundan bu yana teşkilat kademelerinde yer alan partililer katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Arslan, 2023 seçimlerinin son derece anlamlı, son derece önemli bir sandık mücadelesi olacağını söyledi.

Türkiye'nin, 20 yıllık iktidarları döneminde her bakımdan değiştiğini, çok yol aldığını belirten Arslan, şöyle devam etti:

"Bu ilerlemenin en yakın tanıklarından biri Gölbaşı ilçemiz. Gölbaşı da bizimle birlikte, başkentimizin en önemli merkezlerinden birine dönüştü. Biz Türkiye'yi atılım ve dönüşümlerle yenileyerek, dünya çapında gelişmiş bir ülke haline getirdik. Geçmişin, tek partinin korkularıyla yaşayan zihniyetinden çıkıp özgüveniyle var olan bir anlayışla batılıların 'sessiz devrim' dediği başarıyı yakaladık. 2000 öncesinde kim derdi ki Türkiye insansız uçağın denemelerini yapacak. Kim tahmin edebilirdi ki Türkiye dünyaya İHA-SİHA satacak. Küresel güçlerin baskısına rağmen yerli otomobilimizi üretip yollara çıkaracağımız, kimin aklına gelirdi. Hiç kimsenin."

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, 2023 genel seçimlerinin önemine değinerek, “Biz gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Çünkü 2023 Genel Seçimleri çok önemlidir. Bu seçim çocuklarımız, ilçemizin ve Türkiye’mizin geleceği için çok önemlidir” dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise “Allah’ın izni ile 14 Mayıs 2023 seçimlerinde teşkilat olarak, bu salonda bulunan tüm yol arkadaşlarımızla üzerimize düşecek olanı yapacak. Mahalle mahalle, sokak sokak, kapı kapı dolaşacağız. Her gönle dokunacağız.  Bugüne kadar yaptıklarımızı ve bugünden sonrada yapacaklarımızı, hizmetlerimizi projelerimizi anlatacağız. Recep Tayip Erdoğan’ın milletimiz, memleketimiz için ne anlam ifade ettiğini ve Recep Tayip Erdoğan’ın mücadelesini aşkını, sevdasını her gönle her akla hep birlikte yazacağız inşallah” dedi.

Konuşmaların ardından partiye gönül vermiş ve çeşitli kademelerde görevler almış olanlar ile başkanlık görevleri yürütmüş olan kişilere teşekkür plaketleri takdim edildi.

Plaket töreninden sonra üyeler ile hatıra fotoğrafı çektirildi.

1AK Parti
2AK Parti
3AK Parti
4AK Parti
5AK Parti
6AK Parti
7AK Parti
8AK Parti
9AK Parti
10AK Parti
11AK Parti
12AK Parti
13AK Parti
14AK Parti
Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Memleket Partisi'nin Gölbaşı adayı belli oldu

Memleket Partisi'nin Gölbaşı adayı belli oldu

15-02-2024 - SİYASET

ERSİN PEHLİVAN, GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

ERSİN PEHLİVAN, GÖLBAŞI BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN BAŞVURUSUNU YAPTI

09-12-2023 - SİYASET