AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ile birlikte ilçe binasında, ilçe yöneticileri ve mahalle başkanları ile bir araya geldi.

Toplantıda 28 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığının bu süreçte sahada izlenecek strateji belirlendi.

Alınan karar çerçevesinde Gölbaşı ilçe merkezinde bulunan bütün mahaleler ziyaret edilerek, vatandaşlarla bir araya gelinecek.

Toplantıda bir açıklama yapan AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin “14 Mayıs’ta yapılan seçimde çok büyük başarı ile sandıktan ayrıldık. İnşallah büyük başarımızı 28 Mayıs’ta büyük bir zaferle taçlandıracağız. Ben inanıyorum ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan 29 Mayıs sabahında İstanbul’un Fethinin yıl dönümünde rekor bir oy ile bir kez daha cumhurbaşkanı olacak. Ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecek. Önümüzde ki bu altı günü en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bizim rakibimiz rehavet asla rehavete kapılmayacağız. Hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz onun için gecen seçimde sandığa giden seçmenimizi aynı şekilde sandığa götüreceğiz. Ayrıca 14 mayısta sandığa gidemeyen seçmenimizi tespit edip sandığa götürmemiz gerekiyor” dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise “Seçime az bir süre kaldı. Bizde teşkilat olarak istedik ki son günlerde vatandaşlarımızla birebir temas ederek, Cumhurbaşkanımızın selamını iletip tekrar destek isteyelim. Sandığa gitmede zorluğu varsa çözüm üretelim.  İnşallah hep beraber sahaya çıkacağız” ifadelerini kullandı.  

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan daha sonra seğmenler mahallesinde vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, destek istedi.