Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele edecek Gölbaşı Belediyespor'da, iç ve dış transferde anlaşmaya vardığı futbolcular için imza töreni düzenlendi.

Bölgesel Amatör Lig’e hazırlanan Gölbaşı Belediyespor, yaptığı transferlerle adından söz ettirmeyi planlıyor.

Bal Ligi'nde fırtına gibi esmeye hazırlanan Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Karagöz, yaptığı açıklamada, sezona iddialı bir kadroyla başlamak istediklerini ifade etti.

Bu doğrultuda transferler yapmayı planladıklarının vurgulayan Başkan Karagöz, transferlerle ilgili yaptığı açıklamada, " Bu doğrultuda forvet hattına Hakan Akman, kanat oyuncusu Hasan Üstübücü'nün yanı sıra diğer mevkilere de Fahreddin Ülger, Enes Ufuk Ürün, Burak Ağaoğlu, Kaan Görmez, Mert Hüseyin Salt, Muzaffer Kılıç, Görkem Yiğit Bayram, Deniz Çınar, Ali Kaan Şahanbaz ve Doğukan Tüfekçi gibi önemli isimleri kadromuza dahil ettik." dedi.

Ayrıca, takımın teknik kadrosuna tecrübeli antrenör Mehmet Hacı Mustafa'yı da dahil ettiklerini belirten Başkan Karagöz, "Mehmet Hacı Mustafa'nın deneyimi ve uzmanlığı, takımımızın performansını artıracak. Birlikte başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz." şeklinde konuştu.

Yeni sezon öncesi taraftarlar da heyecanla maçların başlamsını beklerken, Gölbaşı Belediyespor'un bu güçlü kadro ve tecrübeli antrenör ile Bal Ligi'nde başarılı olmalarını bekliyor.