Huzur Oparasyonu...
Dr.Serdar
Malatyalılar Ayışığı Cafe'de Buluştu
Madalya'ya Doyamadılar...
Bu haber 20 Ocak 2012, Cuma 17:46 tarihinde eklendi. 195 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Eymir ve Mogan Gölü Buz Tuttu

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde buz tutan Mogan ile Eymir Gölü'nün üzerine Yağan kar, beyaz bir örtüye dönüştü.
Eymir ve Mogan Gölü Buz Tuttu

Eymir ve Mogan Gölü Buz Tuttu

 

Ankara'nın Gölbaşı İlçesi'nde buz tutan Mogan ile Eymir Gölü'nün üzerine Yağan kar, beyaz bir örtüye dönüştü. Yaklaşık 10 santim kalınlığında oluşan buz tabakasının üzeri Yağan kar, kartpostal gibi görüntü oluşturdu. Mogan'daki göl kuşları kamış aralarına girerken, Dedegöl Mevkii'nde karabatak başta olmak üzere diğer göl kuşları toplu halde bulunmaları nedeniyle buz tutmayan alanda beslenmeye çalışıyor.

Mogan ve Eymir'in buz tutması hemen hemen bütün kanalların ana haber bültenlerine konuk olurken, Star TV Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ile röportaj yaptı. Odabaşı Star Haber'e verdiği özel röportajda aç kalan kuşlara önem verdiklerini ifade ederek "Ekiplerimiz hem kuş yemi hem  ekmek kırıntıları ile aç kalan canlıları besliyorlar. Doğal hayatı korumak için elimizden geleni yapıyoruz. Vatandaşlarımızı zarar görmesini istemediğimiz için belli yerlere uyarıcı levhalar koyduk" dedi.

Buzun keyfini kırılma tehlikesine rağmen Ankara oyun havalarıyla çıkaranda yok değil.
Göller Sibirya soğukları nedeniyle buz tutarken bu durumu eğlenceli hale getiren iki Gölbaşlılı çocuğun buz üzerinde Ankara havası oynamaları da kameralara yansıdı.

Yazdır Paylaş
Yapılan Yorumlar
Diğer Haberler
Gölbaşı Eski Belediye Binasının Bulunduğu Alana Ne Yapılsın ?
ALIŞVERİŞ MERKEZİ (AVM) Yapılsın.
KENT MEYDANI YAPILSIN
HİÇBİRİ YAPILMASIN
GaziSOFT Php Profesyonel Haber Yazılımı

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/aktifhab/public_html/_include/page/footer.inc.php on line 81