Hayvanseverler Alana Karanfil Bıraktı Gölbaşı’nda Çok Sayıda Köpeğin Ölü Bulunduğu Gölbaşı Sanayi Sitesi/\'Ndeki Alana Hayvanseverler Tarafından Karanfil Bırakıldı. Dün Gölbaşı Sanayi Sitesi Yakınlarındaki Boş Arazide Moloz Yığ Haberleri

Son dakika Hayvanseverler Alana Karanfil Bıraktı Gölbaşı’nda Çok Sayıda Köpeğin Ölü Bulunduğu Gölbaşı Sanayi Sitesi/\'Ndeki Alana Hayvanseverler Tarafından Karanfil Bırakıldı. Dün Gölbaşı Sanayi Sitesi Yakınlarındaki Boş Arazide Moloz Yığ haberleri ve Hayvanseverler Alana Karanfil Bıraktı Gölbaşı’nda Çok Sayıda Köpeğin Ölü Bulunduğu Gölbaşı Sanayi Sitesi/\'Ndeki Alana Hayvanseverler Tarafından Karanfil Bırakıldı. Dün Gölbaşı Sanayi Sitesi Yakınlarındaki Boş Arazide Moloz Yığ haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.
Hayvanseverler Alana Karanfil Bıraktı Gölbaşı’nda Çok Sayıda Köpeğin Ölü Bulunduğu Gölbaşı Sanayi Sitesi/\'Ndeki Alana Hayvanseverler Tarafından Karanfil Bırakıldı. Dün Gölbaşı Sanayi Sitesi Yakınlarındaki Boş Arazide Moloz Yığ ile ilgili 0 haber listeleniyor.